Share

Най-големият туристически портал в Унгария рекламира Велико Търново

вторник, 13 Мар., 2018, 09:56ч.


q2018-03-01 266

Най-големият туристически портал в Унгария Turizmus,com рекламира Велико Търново и възможностите за културен туризъм в града. Унгарският централен туристически източник публикува обстойна информация за предстоящото издание на Международно изложение „Културен туризъм“, фестивала „Сцена на вековете“ 2018 и -историческите забележителности в Старата столица.

Културните събития и туристическият потенциал на Велико Търново бяха представени от Общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“ за първи път на Международната
туристическа борса UTAZAS 2018 в унгарската столица Будапеща и предизвикаха интерес сред посетителите и професионалистите в бранша.

В дните на изложението представителите на Общинската туристическа агенция се срещнаха и с българската общност в Будапеща и българското републиканско самоуправление на район Зугло в унгарската столица и заедно отбелязаха Баба Марта и Националния празник 3-ти март.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Безплатен пешеходен тур за Празника на Велико Търново 22-ри март

На Празника на Велико Търново 22-ри март Регионален исторически музей кани жителите и гостите на града на безплатна пешеходна обиколка…

Затвори