Share

Народният представител Станислава Стоянова посети Свищов и се запозна с дейностите по ремонта на улиците в града

петък, 8 юни, 2018, 16:49ч.


20180608_150202

Във връзка с XIV-то издание на фестивала на античното наследство “Орел на Дунава”, народният представител Станислава Стоянова е на посещение Свищов, където по-късно тази вечер ще присъства на официалното откриване на Фестивала.

На среща с кмета Генчо Генчев, тя се информира за дейностите във връзка с ремонтите на улиците в града, а по-късно заедно с него посети ул. „Апостол Конкович“, която се асфалтира в момента. На място, д-р Станислава Стоянова разговаря с работниците и живущите наблизо граждани, които споделиха с нея, че такъв ремонт на улиците в града не е имало повече от 30 години. Те от сърце ѝ благодариха за загрижеността и съдействието, което Свищов получава от правителството и споделиха радостта си от видимите резултати.

По настояване на народните представители Цветан Цветанов и Станислава Стоянова, с постановление на Министерски съвет бяха отпуснати 500 хиляди лева за рехабилитация на най-компрометираните улици в Свищов и първите резултати вече са факт.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Със спортни състезания в античния град Нове започна “Орел на Дунава”

Със спортни състезания в античния град „Нове“ започна XIV-то издание на фестивала "ОРЕЛ НА ДУНАВА" в Свищов. Началото на античното…

Затвори