Share

Напълно обновеният „Практикер“ отвори врати във В. Търново (снимки)

четвъртък, 17 май, 2018, 15:10ч.


IMG_0289

Напълно обновеният „Практикер” отвори врати днес във Велико Търново. Лентата на хипермаркета бе прерязана от инж. Даниел Панов – кмет на Община В. Търново, и г-н Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг”. На церемонията присъстваха още областният управител проф. Любомира Попова, бизнесмени, представители на институции и стотици гости.

Водосвет за здраве и успех отслужи отец Славчо Иванов, а за настроението се погрижиха и мажоретките от училище „Вичо Грънчаров” (Г. Оряховица).

„Преди три години имах среща с Радослав Владев и Красимир Гърдев да се разберем какво ще правим с този красив комплекс. Стиснахме ръце и предприехме правилния ход най-хубавият комплекс във В. Търново да продължи да се развива и да има своето бъдеще. В магазина има десетки хиляди артикули, удвоен персонал и удвоен оборот, като се целим в утрояване на тези цифри. Това нямаше да се случи и без общинското ръководство и кметът инж. Панов. Велико Търново заслужава този магазин”, заяви Тодор Белчев.

“С тази инвестиция не само се създават нови работни места, а е и отлично преимущество, защото създава много удобства при пазаруване. Позволете ми да благодаря и на г-н Владев и г-н Гърдев, че със създаването на този търговски парк преди повече от 10 години те дадоха началото на този вид бизнес”, заяви кметът Даниел Панов и подари на г-н Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг”, иконата „Възнесение Господне”.

След малко повече от 5 месеца ремонт обновеният хипермаркет отвори врати в изцяло реконструирана сграда, разширена с близо 2300 кв.м. Общата му търговска площ става почти 6000 кв.м. Жителите и гостите на града могат да избират от обогатения асортимент, който включва над 50 000 артикула за дома и градината. На достъпни цени те ще могат да закупят продукти на водещи световни и български производители за строителството, обзавеждането и ремонта. Новата концепция и по-удобната подредба и организация на магазина ще помагат на клиентите лесно да намират нужните им продукти. Клиентите ще могат да се възползват и от полезни услуги като застраховка „Удължена гаранция“ на продуктите, 3D проектиране на бани, рязане и кантиране на плоскости, тониране на бои, транспорт на закупените стоки, покупки на изплащане и безплатен паркинг с над 140 паркоместа. За доброто обслужване на клиентите ще се грижат над 80 служители.

Специално за откриването си „Практикер“ предложи невероятни промоционални оферти, включително акумулаторен винтоверт Bosch с две батерии за 129 лв., моноблок Fayans за 79 лв., градинска люлка за 85 лв., интериорна врата с каса за 79 лв., LED крушка V-TAC, 9 W, само за 1,89 лв. и още над 250 изключителни оферти.

Обновеният „Практикер“ е на познатия удобен адрес – ул. „Магистрална” 17. В приятна обстановка, клиентите ще получат внимателна и професионална консултация и ще могат бързо и лесно, на едно място, да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома и градината си по-красиви, уютни и комфортни. Реализацията на проекта е дело на строителната фирма „Лъки Строй 2011” ЕАД.

ЗА КОМПАНИЯТА

„Практикер” е верига хипермаркети за дома и градината, създадена в Германия. На българския пазар стъпва през 2004 г. и за кратко време се нарежда сред водещите вериги, които развиват този сектор в страната. През 2014 година българската компания „Видеолукс Холдинг“, собственик на хипермаркетите за техника „Технополис“, придоби целия бизнес на „Практикер“ в България и към момента управлява 11 обекта от веригата в 10 големи града на страната. От тогава до сега „Практикер“ удвоява асортимента, служителите и продажбите си и се превръща в най-голямата компания в сектора „Направи си сам“ в България. Плановете на веригата предвиждат разширяване в нови градове.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
В Деня на духовността Лясковец празнува с шествие и концерт, на следващия ден – дефилират абитуриентите

На 24 май тържествата в Лясковец, посветени на празника на българската просвета и култура и на славянската писменост ще започнат…

Затвори