Share

Наградиха победителите в конкурса „Рисуване със светлина”

вторник, 13 Сеп., 2016, 11:31ч.


svishtov-1vo

 

Народният представител от ГЕРБ Евгени Стоев и председателят на Общинския съвет в Свищов д-р Кристиян Кирилов наградиха победителите в конкурса „Рисуване със светлина”, организиран от структурата на МГЕРБ в града.

Стотици авторски снимки изпратиха участниците в съревнованието, посветено на Световния ден на фотографията.  Според регламента в надпреварата не участваха селфи и кадри, обработени с Фотошоп.  Комисия от членове на МГЕРБ – Свищов определи за победител в конкурса – Светлин Василев, който получи грамота и парична награда.

stoev-nagr

Седмокласникът грабна първото място в съревнованието с авторски фото пейзаж. Обективът на момчето е уловил красив кадър от небето над Врачанския балкан. Всички участници в конкурса получиха специални благодарствени грамоти от общинския ръководител на ГЕРБ и председател на Общинския съвет в Свищов д-р Кристиян Кирилов и клубния ръководител на МГЕРБ в града Димитър Димитров.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
В Дебелец обновиха пешеходните пътеки за началото на новата учебната година

Обновяването на пешеходните пътеки по повод старта на новата учебната година в Дебелец приключи, съобщи кметът на населеното място Снежана…

Затвори