Share

Наем на автомобил през зимата – важни съображения

понеделник, 5 февр., 2018, 15:05ч.


toppicrentacar_1

Зимните месеци са идеални за почивка, но тогава трябва да сме по-внимателни на пътя

Не само лятото, но и зимата може да осъществим мечтаната почивка в и извън страната. Ако сме решили да се възползваме от услугата рент а кар, трябва да имаме предвид някои важни съображения. Готовността на автомобила да се справи с пътната обстановка е едно от най-съществените условия, което се гарантира единствено от професионална фирма за рент а кар. Като клиенти ние трябва да сме доверим на специалистите, но и да бъдем информирани, за да вземем най-адекватното решение по време на ваканцията си.

  1. Реномирана фирма за коли под наем

Точка, която не е за подценяване, защото само една реномирана фирма в бранша ще ви предложи правилната кола за вашето пътешествие. Консултантите, които работят в нея, ще ви насочат най-добре към модела, големината и вида на автомобила, препоръчителен за вас.

  1. Зимни гуми

Те са задължителни при зимна обстановка, което е и гаранция за сигурност за вас самите. Гумите трябва да са в идеално състояние, с отлични грайфери и подходящи за избраната кола.

  1. Течност за чистачките

Тя трябва да е незамръзваща, не разчитайте на чистата вода през зимата, защото може да се стигне до неприятни последствия.

  1. Антифриз

Преди да тръгнете на път, уверете се, че имате антифриз и той може да издържи минусовите температури, които ще ви посрещнат в планината.

  1. Вериги

Хубаво е да имате комплект вериги, за да може да реагирате веднага, когато се наложи да ги поставите. Следете обстановката и не тръгвайте без тях при по-дълги преходи през зимата.

  1. Джип под наем

Може той да се окаже най-удачният вариант за вас, ако сте се насочили към хижа в планината. Това ще го преценят и експертите по возила във фирмата, с която сте решили да сключите договор за наем на автомобил. Все пак попитайте с какъв автопарк разполагат и какво могат да ви предложат в тази посока. Джиповете притежават мощност и допълнителни екстри, които ще направят пътуването ви изключително спокойно и почивката ви ще премине безпроблемно, без непредвидени ситуации.

  1. Луксозен модел кола – да или не?

Ако тя е джип, може да не е грешка да се хвърляте на последен модел, но ако е някоя спортна кола, която не е особено пригодена за зимата, би могло да се разочаровате. Отново съветът е да избирате разумно и водени от прагматични мотиви, а не от желание да изтъкнете възможностите си пред останалите туристи. Вслушвайте се в препоръките на специалистите и не взимайте импулсивни решения.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Какво представлява SEO и защо е критично важно за успеха на онлайн бизнеса

Някои хора изпадат в странната заблуда, че да си направят сайт е всичко, което им трябва, за да имат успешен...

Затвори