Share

Над 50 писма до Дядо Коледа изпратиха горнооряховски деца в конкурса на Български пощи

четвъртък, 13 Дек., 2018, 18:00ч.


2

Над 50 писма изпратиха децата от Горна Оряховица в рамките на конкурса за най-красиво писмо до Дядо Коледа. „При нас по коледните празници винаги е много интересно. И тази година не е по-различно. Сред писмата на децата имаше наистина много красиви и атрактивни, личи, че са изработени с много старание, любов и разбира се с много надежда от малчуганите“, казват служителите от Пощенската станция в Горна Оряховица.

12-метрово писмо до дядо коледа са изпратили децата от всички групи на ДГ „Елена Грънчарова“. Атрактивно послание до добрия старец са пратили и малчуганите от ДГ „Здравец“ в Първомайци и са го подписали като 65 палави джуджета. На 6-метрово писмо са написали желанията си децата от ДГ „Божур“, а като джуджета са се маскирали и малчугани от ДГ „Ален мак“.Писмата вече са изпратени до Дядо Коледа и се очаква всички подателите да получат отговор от него.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Майстори на стари занаяти подредиха коледна изложба в Историческия музей

Изложба „Коледни вдъхновения“ е подредена в Историческия музей в горна Оряховица. Експозицията е събрала образци на стари занаяти. В изложбата…

Затвори