Share

Над 3500 мартеници потеглиха към горнооряховчани в рамките на инициативата „Подари усмивка”

петък, 1 Мар., 2019, 14:20ч.


DSC_0657

Над 3500 мартеници потеглиха днес към горнооряховчани и жителите на общината в рамките на инициативата „Подари усмивка”. Тя се провежда за пета поредна година в Община Горна Оряховица. Мартениците са изработени от деца от детски и учебни заведения на общината, от потребители на Дневния център за деца с увреждания, Дневния център за пълнолетни лица с увреждания и самодейци от читалищата в съставните селища.

Мартениците се подаряват на гражданите на няколко места в Горна Оряховица – в района на ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“, на ЖП Гара Горна Оряховица, в район на парк „ Пролет“ и магазин „Макс Марк“, в района на Спортна зала „Никола Петров“ и парк „Детски кът“ и на пл. „Атанас Буров“. В раздаването им се включиха деца и ученици от ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“, ПГЖПТ „Н. Й. Вапцаров“, ПГЛПИ „Атанас Буров“, СУ „Георги Измирлиев“, СУ „Вичо Грънчаров“, спортни клубове и Балет „Етна“.Акция за раздаване на мартеници има и в населените места на Общината. На 1 март традиционно мартеници получават и потребителите на Домашния социален патронаж.

Над 800 мартеници Община Горна Оряховица изпрати и на побратимените градове. Те са бяха изработени от децата от клуб „Земята и ние” при Центъра за подкрепа за личностно развитие.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Младежите от БСП подариха над 100 мартеници на великотърновци

Над 100 мартеници бяха раздадени от младежите на БСП в центъра на Велико Търново. Те зарадваха случайни минувачи с традиционния…

Затвори