Share

Над 300 пенсионери в Свищов отпразнуваха заедно Международния ден на възрастните хора

четвъртък, 5 окт., 2017, 13:01ч.


2

Председателят на Общинските клубове Мария Радулова благодари на общинското ръководство за грижите и вниманието към тях

По традиция членовете на всичките 19 пенсионерски клуба в община Свищов се събраха, за да отпразнуват заедно Деня на възрастните хора. Макар и три дни след международния празник, настроението на празнуващите беше на ниво и обединени от стремежа да споделят хубавите моменти, те приветстваха скъпи гости. По покана на председателя на Общинските клубове г-жа Мария Радулова, събитието уважиха кметът Генчо Генчев, председателят на ОбС – Свищов д-р Кристиян Кирилов и секретарят на Общината Любомира Петрова.

Кметът Генчев благодари за радушното посрещане и отново увери възрастните хора, че в лицето на ръководството на община Свищов ще имат верни приятели и добри партньори в общите дела. Кметът изрази своето уважение и признателност към труда, който са положили през годините и им пожела най-вече здраве. Той не пропусна да направи комплимент на дамите за тяхната неувяхваща красота, след което всички присъстващи на празника получиха по едно цвете, в знак на уважение.

Г-жа Радулова благодари на общинското ръководство за усилията, които се полагат в подкрепа дейността на културните клубове и значителните подобрения направени за по-малко от две години. Празничният ден продължи с много веселие, танци и добро настроение.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Областният управител се срещна със зам.-посланика на Чехия

Областният управител проф. д-р Любомира Попова и заместник областният управител инж Детелина Борисова проведоха работна среща със заместник-посланика на Чешката...

Затвори