Share

На 5 юли в Горна Оряховица – третиране срещу комари

четвъртък, 28 юни, 2018, 15:51ч.


komar

На 5 юли (четвъртък), при подходящи метеорологични условия, в Горна Оряховица ще бъде извършена първата за годината обработка срещу комари. От миналата година третирането се прави по нов метод – с автомизатор за студен аерозол. Препаратът, с който ще се извърши обработката е предназначен за градски територии и и напълно безвреден за хора и животни. Третирането ще се извърши във вечерните часове от Дезинфекционна станция – Велико Търново.Повторната обработка срещу комари ще се извърши до средата на август.

Заради дъждовното време и неподходящите метеорологични условия, планираната за днес повторна обработка на парковете, зелените площи и района около хижа „Божур“ срещу бълхи и кърлежи бе отложена и ще бъде извършена на 3 юли (вторник). Препаратът е безвреден за хората и домашните любимци, а третираните зелени площи ще бъдат обозначени с табели.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Групата съветници от БСП-Горна Оряховица спряха застрояване до църквата

Групата общински съветници от БСП-Горна Оряховица защити обществения интерес като гласува против застрояване до храма „Света Богородица“ в центъра на…

Затвори