Share

На 2-ри юни в Градска библиотека – Свищов бе открита лятната работа с децата

сряда, 7 юни, 2017, 15:19ч.


3

По време на летния отдих, от началото на месец юни до 1-ви септември 2017 г., Детският отдел на библиотеката организира разнообразни занимателни дейности за малките ученици и гостенчета на гр. Свищов. Предвидени са часове за изразително четене по повод кръгли годишнини на бележити детски писатели, символични пътешествия по картата на България и запознаване с природните ѝ чудеса, интерактивни игри, четене по роли. За опознаване на родния край, децата ще имат възможност да посетят къщата-музей “Алеко Константинов”, парк “Калето”, Градския часовник и други бележити места. В часовете по ръчно творчество, малките читатели ще изработват книгоразделители, ще моделират фигури и предмети, ще рисуват.

Лятната работа помага на децата да използват пълноценно свободното си време, да установят полезни контакти с други деца, да обогатят своите знания за хората и света.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Освежават Самоводската чаршия във Велико Търново

Приключва освежаването на Самоводската чаршия във Велико Търново за активния летен туристически сезон. По инициатива на Общинската туристическа агенция „Царевград…

Затвори