Share

Млади социалисти посетиха Европейския парламент в Брюксел

вторник, 4 Дек., 2018, 13:34ч.


47178823_2236874896601899_667689439673188352_n
Млади социалисти от Велико Търново посетиха Европейския парламент в Брюксел по покана на председателя на ПЕС и евродепутат от БСП Сергей Станишев. Да влязат в пленарната зала имаха възможност членовете на Оперативното бюро на Младежкото обединение в старата столица Марио Иванов и Радина Попова.

В рамките на посещението младите социалисти слушаха лекция за структурата на Европейския съюз. Те получиха информация за политическите групи в Европейския парламент и българските евродепутати.

Радина Попова и Марио Иванов се срещнаха и със Сергей Станишев. В разговор с него те дискутираха по различни теми, като предстоящите избори за Европейски парламент, Брекзит, България в Шенген и кризата между Русия и Украйна.

Младите социалисти имаха възможност да разгледат и забележителностите в европейската столица, както и да се снимат в сградата на Европейския парламент.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
В Областна администрация се проведе семинар за дейността на доброволните формирования

Днес в Областна администрация - Велико Търново се проведе семинар за дейността на доброволните формирования на територията на областта. Събитието…

Затвори