Share

Милен Михов: “Гласувах за една нова България”

неделя, 26 мар., 2017, 12:15ч.


IMG_5061

Гласувах за една нова България – на обединението, разбирателството, съгласието, на грижата за българите, на икономическото развитие и сигурността, заяви водачът на листата на “Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО” за 4-и МИР Велико Търново доц. Милен Михов. Той пусна бюлетината си в ОУ “П. Р. Славейков” заедно с дъщеря си Зорница.

“За една България – действителен член на Европа и граница пред ислямския фундаментализъм. Силна, обединена България. Очаквам една висока избирателна активност. Нашата кампания беше насочена към “гласувайте задължително”, защото българите трябва да управляват собствената си държава. Въпрос на граждански дълг и задължение пред нашите деца и родители е да гласуваме и участваме”, коментира областният лидер на ВМРО.

“България се възправя, самочувствието на българите се възражда, появява се здравословното разбиране, че силата е в нас и трябва да разчитаме на собствените си възможности и да вярваме, че България е силна държава”, добави доц. Милен Михов.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Двама почерпени и един без книжка зад волана хвана полицията

Един шофьор без книжка и двама почерпени зад волана хвана полицията. Вчера служители на Районното управление на МВР в Елена...

Затвори