Share

МГЕРБ – В. Търново планираха дейността си до края на годината

вторник, 31 Окт., 2017, 10:55ч.


22855441_10208598769441561_1072882451_n
Поредна работна среща проведоха областният координатор на МГЕРБ Георги Недев и активисти от великотърновската младежка организация. Участниците в срещата обсъдиха бъдещата дейност на структурата, като обобщиха постъпили през последните седмици предложения за нови инициативи.
Предстои ръководството на МГЕРБ да организира мащабен демонстративен велопоход в подкрепа на 13-годишната Никол, която се бори с тежко заболяване. Целта на младите инициатори е да привлекат по-широко обществено внимание върху кампанията за набиране на средства, която тече в старата столица в момента. Предвижда се велосипедистите да носят и тениски с изписани банковите сметки.

Залесяване, а също почистване на паметници, замърсени от графити, отново са сред планираните дейности на младежите. Освен това членове на МГЕРБ вече са осигурили дървен материал за пейки и маси, които собственоръчно да направят. Те ще заменят потрошените от вандали масички и пейки в междублоково пространство в кв. „К. Фичето“, оформено като парков кът.

Освен дейността до края на годината, Георги Недев обсъди с колегите си новопостъпилите заявления за членство в МГЕРБ. “Момчетата и момичетата от младежката организация се вливат в структурите на ГЕРБ с навършването на определените години, затова сме много доволни, че толкова интелигентни и дейни хора избират да се присъединят към нас“, коментира регионалният ръководител на най-голямата младежка политическа организация. Момиче от Троян и младеж от Каварна, възпитаници на юридическия факултет във ВТУ, са сред новите членове. От началото на 2017 г. във великотърновската структура са приети 36 човека.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
“Гласът на България” с кастинг във В. Търново

Запишете се за кастинг в "Гласът на България"! За да се регистрирате за участие в кастинга  попълнете електронната форма тук:…

Затвори