Share

Мъж, заканил се да убие своя съседка е предаден на съд

петък, 28 Окт., 2016, 15:59ч.


court

Районна прокуратура – Горна Оряховица внесе в съда обвинителен акт срещу 74-годишен мъж, който се заканил с убийство на съседка.

Обвинението срещу Васил В. е за това, че на 30.07.2016 г. в гр. Лясковец, се заканил с убийство на своя съседка, като отправил по нейн адрес думите: „Ще те заколя, ще те разпоря“, държейки кухненски нож в ръка и това заканване възбудило у жената основателен страх за осъществяването му.

Васил В. имал дрaзги със съседите от кооперацията, като постоянно заплашвал и обиждал. На 30.07.2016 г. пострадалата отишла както обикновено в дома на майка си. Около обяд двете жени легнали да си почиват, когато се чули крясъци, тряскане на врати от дома на обвиняемия. Жената излязла и направила забележка. Тогава мъжът излязъл от неговия апартамент, като в ръката си държал кухненски нож, започнал да обижда и отправил към нея заплахи: „ Ще те заколя, ще те разпоря“, и да изкачва стъпалата към нея. Уплашена, че той наистина е тръгнал да я коли жената бързо се заключила в в дома си и се обадила на тел.112.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
В. Търново става домакин на летни държавни първенства по лека атлетика

За първи път Велико Търново става домакин на летни държавни първенства по лека атлетика, които се провеждат на открито. Надпреварите…

Затвори