Share

Малки музиканти от Г. Оряховица направиха първата си концертна изява

четвъртък, 16 Мар., 2017, 08:30ч.


IMG_2345

15 малки музиканти от Центъра за подкрепа за личностно развитие в Горна Оряховица направиха първата си концертна изява. Тяхна публика бяха родителите, които аплодираха малките таланти. Заедно с дебютантите на сцената излязоха и деца, за които концертът е пореден музикален празник. Младите таланти се обучават в музикалните дейности на Центъра.

През настоящата учебна година Центърът за подкрепа за личностно развитие разшири дейността си. Към него функционират 25 постоянно действащи групи за развитие на интересите, способностите, компетентностите и изявата в областта на науките, технологиите и изкуствата. Те обхващат над 350 деца и ученици, обучаващи се на територията на Община Горна Оряховица.

Нова дейност за Центъра е създадената група за психологическа и педагогическа подкрепа, в която специалист „Психолог“ полага грижи за деца и ученици от образователните институции в Община Горна Оряховица. Психологът провежда и психолого – педагогически консултации с родители при заявена необходимост.

Родителите на желаещите деца и ученици, които искат да се включат в обучителните дейности на Центъра за подкрепа за личностно развитие, могат да подават целогодишно заявления за обучение по образец на адрес: гр. Горна Оряховица, ул. „Мано Тодоров“ №5 (в сградата на Младежки дом). Заявлението може да се изтегли от сайта на Центъра www.odk.gorna.net.

Обучението във всички дейности е безплатно.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Цялостна промяна в системата на висшето образование предвижда ГЕРБ

Повече средства за наука и нов Закон за висшето образование, предвижда програмата на ГЕРБ за следващия управленски мандат. Това казаха…

Затвори