Share

Мадлен Алгафари ще гостува в Свищов по покана на Центъра за обществена подкрепа

сряда, 5 Дек., 2018, 09:32ч.


18

Уважаеми приятели,

екипът на Център за обществена подкрепа – гр. Свищов Ви кани на среща-разговор и официално представяне на новата книга на МАДЛЕН АЛГАФАРИ – “Поправителен за родители”!

Мадлен Алгафари издава първата си книга „Мира нямам“ – поезия и психология през 2003 година. Следват книгите „Вяра имам“, „Всички можем да летим“, „Приказки за пораснали деца“, „Глад за истински неща“, „Как да се разболяваме качествено“, “От „какво ще кажат другите“ до „какво избирам аз“, „Чувствам, следователно съм“. Дългогодишен психотерапевт с богата и плозотворна практика. Широко известна в и извън пределите на Р България. Член е на Българската асоциация по психотерапия, на Европейската асоциация по психотелесна терапия, на Управителния съвет на „Институт за психотелесна терапия“.

Г-жа Алгафари ще гостува в гр. Свищов по покана на специалистите от Център за обществена подкрепа. Срещата с нея ще се състои на 19.12.2018 година от 11:30 часа в Център за обществена подкрепа – гр. Свищов.

ВХОД СВОБОДЕН !!!

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
45 г. чества катедра „Индустриален бизнес и предприемачество“ при Стопанска академия „Д. А. Ценов“ в Свищов

Сред гостите бяха председателят на Общински съвет – Свищов д-р Кристиян Кирилов и земестник-кметът Борислав Замфиров С тържествено заседание и…

Затвори