Share

Любители фотографи от клубовете на пенсионера подредиха изложба

петък, 29 Сеп., 2017, 17:09ч.


8

Любители фотографи от клубовете на пенсионера и инвалида в община Велико Търново съставиха поредната си самостоятелна изложба. Експозицията е подредена в Изложбени зали „Рафаел Михайлов” в старопрестолния град и е съставена от близо 100 фотографии, тематично подредени върху пана.

Темата, върху която повече от 30 творци зад обективите са работили, е „Моята прекрасна родина”. Снимките представят впечатленията на всеки един автор от природните и историческите забележителности на България, от нематериалното културно наследство.

Изложбата е съвместна инициатива на клубовете на пенсионера и инвалида, както и на общинската дирекция „Социални дейности и здравеопазване“. Поводът е Международният ден на възрастните хора, който е отбелязван на 1 октомври. Авторите на най-добрите кадри бяха отличени с грамоти и книги.

Гост на откриването на експозицията бе заместник-кметът на община Велико Търново Ганчо Карабдажков. Той поздрави авторите и многобройните гости на изложбата от името на кмета на старопрестолния град Даниел Панов. „Вашият принос за културния живот в Старата столица е безспорен. Бъдете здрави и все така креативни“, обърна се Карабаджаков към любителите фотографи.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Споделената IT зона „Хакерспейс“ отвори врати във В. Търново

Споделената зона за събития, обучения, семинари, срещи и работа в сферата на високите технологии (IT) отвори врати във Велико Търново.…

Затвори