Share

Лунапаркът за празника ще бъде на “Качица”

понеделник, 12 Мар., 2018, 14:08ч.


Luna-Park-Coney-Island-2

Атракционите и увеселителните съоръжения за празника на Велико Търново ще бъдат разположени в района на „Качица“ на т.нар. „циркова площадка“. Съоръженията ще бъдат разположени и монтирани на 13 и 14 март, а ще започнат да посрещат гости от 15 март до 22 март включително.

За осигуряване комфорта на посетителите и търговците в района ще бъдат разположени 10 химически тоалетни.

Работното време на атракционните и увеселителни съоръжения е определено от 08,00 до 22,00 ч.
Всички търговци са задължени със заповедта на кмета на общината да съблюдават стриктно разпоредбите на Наредба за опазване на околната среда.

В заповедта, подписана от кмета Даниел Панов, изрично е разпоредено да се спазват изискванията и нормите, свързани с озвучаването на атракционите и то да отговаря на нормите за допустим шум за да се гарантира общественият ред и спокойствието на гражданите.

Във връзка с това и за създаване комфорт на посетителите музикалният фон /озвучаването/ на атракциите трябва да бъде организирано и извършено от един музикален източник, избран от самите ползватели на общинската площ.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
От днес започва мащабно миене на всички основни улици във Велико Търново

От днес работници на ОП „Зелени системи“ започват мащабно миене на всички основни улици на територията на град Велико Търново.…

Затвори