Share

“Локо” (ГО) бе на крачка от първа победа в контролите

събота, 23 ян., 2016, 17:01ч.


IMG_8640

„Локомотив” (ГО) изпусна да бие като гост „Ботев” (Гълъбово), като завърши 1:1 в първата си контрола от подготовката. Новото попълнение Ерик Почански пък отбеляза първия си гол с черно-белия екип.

По програма локомотивци трябваше да гостуват на „Розова долина” в Казанлък, но заради падналия сняг и лошите условия там бяха разменени датите с „Ботев” и горнооряховци пътуваха за Гълъбово, а в сряда ще играят в Казанлък.

Мачът премина при подчертан превес на гостите, които водеха играта в половината на „Ботев” и имаха шансове да открият още преди почивката. Старши треньорът Сашо Ангелов започна мача с трите нови попълнения на върха на атаката – Почански, Мечев и Алексиев. На вратата бе Колев, а пред него Пенев, М. Иванов, Харизанов, Желев, Фиданин, Димитров, Апостолов, Почански, Мечев и Алексиев.

Въпреки териториалния превес обаче гол не падна, като най-сериозни бяха шансовете пред Димитър Алексиев и Милен Желев. След почивката Тихомир Кънев и Красен Трифонов влязоха на мястото на Желев и Димитров. Кънев зае място зад централния нападател Алексиев, Красен Тифонов заигра по левия фланг, а Почански мина отдясно. Разместването се оказа сполучлив ход и атаките на „Локомотив” видимо се изостриха.

При една от тях в 66-ата минута след удар на Дани Апостолов от дъгата на наказателното поле топката срещна гредата. Логичното се случи в 72-ата минута, когато бившият халф на „Лудогорец-2” Ерик Почански получи хубава топка в наказателното поле на домакините и с плътен удар откри резултата – 0:1.

Десен минути по-късно след индивидуална грешка на гостите Иван Тошев подаде отлично и дошлият на проби в тима на домакините Стелиан Евтимов с удар от въздуха изравни резулатата – 1:1. Общите впечатления за играта на локомотивци с оглед на факта, че още нямат тренировки на терен, са добри, включването на новите попълнения – също. В сряда тимът гостува на „Розова долина” в Казанлък.

„Ботев“ (Гъл) – „Локомотив“ 1:1

Голмайстори: 0:1 Почански (72), 1:1 Евтимов (82)

„Локо” (ГО): Пл. Колев, Харизанов, Пенев, М. Иванов, Фиданин, Апостолов, Димитров (55 Кънев), Мечев, Почански (80 Байдаков), Желев (55 Трифонов), Алексиев (75 Балъков).

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Даниел Панов обсъди новите проекти за В. Търново с министрите Лиляна Павлова и Ивелина Василева

Кметът на Велико Търново Даниел Панов обсъди новите проекти за старопрестолния град и общината с министъра на регионалното развитие и...

Затвори