Share

LC Waikiki подарява емоция, уловена в кадър

петък, 14 Сеп., 2018, 12:57ч.


15 september _visia_fb

За 15 септември LC Waikiki подарява на малки и големи ученици емоция, уловена в кадър. Освен прекрасни модни колекции за старта на учебната година, марката е подготвила още интересни предложения за учениците. На малчуганите между 7 и 12 години модният бранд дава възможност да се почувстват като истински фотомодели. Всеки родител, който мечтае да види детето си, заснето от професионален фотограф, може да пусне талон в специалната урна в магазините. Жребий ще избре по 10 деца от магазин, които ще получат фотосесия с дрехите на LC Waikiki. Снимките ще бъдат използвани за отпечатването на специални фотопана за магазините на марката. Малките модни звезди, LC Waikiki ще зарадва и с допълнителни подаръци под формата на ваучери.

Забавна снимка пък могат да си направят по-големите младежи в специалния фотокорнер, който на 15 септември ще ги очаква пред магазините. Тийнейджърите могат да вземат веднага своя моментен кадър, запечатал тяхното “лятно“ приключение.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
СК „Етър-Виктори 2011“ набира деца от 7 до 14 г. за борба свободен стил

Треньорският екип на Спортен клуб „Етър-Виктори 2011” набира кандидати за новата учебно-тренировъчна 2018/2019 год. на възраст от 7 до 14…

Затвори