Share

Купата на Лясковец в спортните събития за Петровден си остана при домакините

понеделник, 26 юни, 2017, 11:32ч.


19532813_1727662167274239_959135990_o футбол

В празничната седмица, посветена на Петровден, в Лясковец се състояха и  традиционните спортни инициативи, които ръководството организира за любителите на волейбола и футбола. В два дни протекоха осми по ред волейболен турнир
и четвърта приятелска футболна среща между отборите на Лясковец и Стражица. Организатор на двете спортни събития за празника на града е Община Лясковец, подкрепена от ръководствата на местните спортни клубове.

Турнирът по волейбол се състоя на модерно оборудваната спортна площадка в квартал „Черникова бара” в Лясковец. Участие взеха четири отбора – домакинстващият Волейболен клуб – Лясковец, два сборни отбора от Лясковец и един отбор на гостите от град Велико Търново. Съдия на турнира беше Йордан Ризов. Купата за първо място грабна отбора на Волейболен клуб – Лясковец. На второ място се нареди отбора на „ЛУБЕ-ВОЛЕЙ” – гр. Велико Търново и на трето място остана единия от сборните отбори на Лясковец. Домакините-победители вдигнаха купата на турнира, взеха и  парична премия и грамота, които бяха осигурени от Община Лясковец.

Приятелска футболна среща между футболните отбори на „Левски” – Лясковец и „Левски – 1986”-Стражица се състоя по традиция на стадион „Михаил Алексиев”. В първото полувреме „Левски” – Лясковец поведе с 1:0, като да края на съдийския сигнал „Левски 1986”-Стражица изравни. Срещата беше оспорвана, тъй като завърши наравно, а дузпите трябваше в крайна сметка да решат приятелския мач. Купата и във футболната битка грабна домакина от „Левски” – Лясковец и така в навечерието на своя празник, лясковчани зарадваха феновете си с победи и в двете спортни надпревари.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Взломна кражба на 500 лева разследват криминалисти във В. Търново

Взломна кражба на 500 лв. и мъжки часовник от жилище в областния град, разследват служители на местното полицейско управление. Престъплението…

Затвори