Share

Корнелия Нинова в Павликени: „Гордея се с кметовете на БСП“

петък, 30 юни, 2017, 16:08ч.


DSC_0031

“Честит празник на жителите на Павликени. Желая ви здраве, разбирателство и успех. На кмета г-н Манолов и неговия екип – все така да се грижат за хората и да създават по-добри условия на живот”. Това заяви в Павликени лидерът на БСП Корнелия Нинова, която бе гост на тържествата по случай празника на града. Тя каза още, че се гордее с кметовете на левицата. “Те са най-близо до хората, до ежедневните им проблеми. Кметовете са тези, които решават проблемите на хората”, каза още Нинова. По думите й кметовете и общинските съветници стават приоритет в системата на БСП като помощ, внимание и подкрепа. “Благодаря на всички, които подкрепят г-н Манолов – жителите, народните представители, които всяка седмица са в избирателните си региони”, заяви лидерът на левицата.

DSC_0102

Общинският председател на БСП в Павликени Христо Кавалски подари на Нинова икона, тъй като на този ден църквата отбелязва паметта на Светите апостоли Петър и Павел. Празника на Павликени уважиха с присъствието си и народните представители от “БСП за България” Весела Лечева и Валентин Ламбев, кметове на населени места от общината, както и председатели на областната и общинските структури на БСП.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Център за деца и младежи бе открит в Дебелец

Двадесетият център за деца и младежи в населените места от община Велико Търново бе открит днес. Споделеното пространство се намира…

Затвори