Share

Концерт за 10 г. Вокално студио “Таланти”

петък, 19 май, 2017, 13:01ч.


microphone

Вокално студио “Таланти”, при Читалище “Искра”, Велико Търново, тази година навършва 10 години от създаването си.

По този повод на 26.05.2017 г., от 18:30ч., в залата на Община Велико Търново ще се състои празничен концерт “Песента е любов”, на който певците от “Таланти” и техните приятели от група “Спейс” и балетно студио “Балетино” ще зарадват публиката с най-добрите си изпълнения и ще отбележат годишнината от създаването на вокалното студио.

Вокално студио “Таланти” е носител на множество награди и призови места от престижни Международни и Национални конкурси за млади поп и джаз изпълнители. В концерта участие ще вземат и бивши възпитаници на студиото, които вече имат професионални кариери в музикалните среди.

Група “Спейс” е любителска формация, в състав: китари – проф. Минко Хаджийски, Деян Хаджийски и Нейко Генчев и ударни инструменти – Иван Стефанов.

Водещ на концерта ще бъде Александра Димова, а нейн помощник ще бъде аниматорът Вихрен Недялков.

Програмата ще бъде разнообразна и интересна, а по време на концерта ще изпратим официално абитуриентите от музикалното студио.

Музикален педагог и ръководител на Вокално студио “Таланти” е Венелина Пъневска, която многократно е отличавана с дипломи за високи художествени и педагогически постижения в областта на поп и джаз музиката.

Вокално студио “Таланти” за изминалите 10 години успя да се нареди сред най-добрите вокални школи в България и да допринесе за издигане музикалния престиж на Велико Търново у нас и в чужбина.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Красимир Балъков: „Очаквам ви на стадиона да подкрепим „Етър“!

Скъпи съграждани, привърженици на футбола във Велико Търново! Настъпи моментът, в който нашия любим клуб „Етър“ е пред завръщане в…

Затвори