Share

Коледарска група нарича успехи на лясковските парламентаристи

четвъртък, 20 Дек., 2018, 14:52ч.


IMG_5693 IMG_5687IMG_5688базар

Общинските съветници в Лясковец бяха поздравени днес от коледарчета. Третокласници от СУ „Максим Райкович” наричаха за здраве и успехи на местните 17 депутати, събрали се за последното си заседание тази година. Децата бяха водени от своите класни ръководители Миленка Николова и Светла Бонева. На Игнажден те „полазиха” законодателната власт в началото на общинската сесия и изпълниха ритуала „Коледуване” с наричания, песни и стихове. Председателят на Общинския съвет Даниела Арабаджиева, кметът д-р Гецова, кметовете на общинските села, финансистът на Общината и парламентаристите след благослова развързаха кесиите и дариха малките юнаци с парички. От името на всички, председателят на местния парламент пожела на учениците много успехи през новата година, много подаръци за празниците и най-вече здраве и даде на всяко коледарче за благодарност за хубавите пожелания пакет с лакомства.

Пред заседателната зала на Общината бе разположен и коледен благотворителен базар за набиране средства за две болни ученички от СУ „Максим Райкович”. Инициативата ръководството на училището провежда за втора поредна година, като този път благородното начинание протече в продължение на почти цял месец. Красиви сурвакнички и много картички и коледна украса продаваха съученици и приятели на болните деца, като в изработката на празничните изделия се включиха не само ученици, а също и много учители и родители.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Апелативният съд отказа да пусне под домашен арест изнасилвача от Бяла черква

ВТАС потвърди мярката за неотклонение „задържане под стража“ за мъж, обвинен в изнасилване на жена в гр. Бяла Черква, в…

Затвори