Share

Кметът на Свищов проведе среща с министъра на здравеопазването Кирил Ананиев

сряда, 28 Ное., 2018, 11:06ч.


22

В Министерство на здравеопазването се проведе среща между кмета на Свищов Генчо Генчев и министъра на здравеопазването Кирил Ананиев, които заедно с председателя на надзорния съвет на НЗОК Жени Начева и народните представители Цветан Цветанов, и Станислава Стоянова обсъдиха повишаването на лимитните средства и финансовото състояние на свищовската болница МБАЛ „Д-р Димитър Павлович“. Генчо Генчев запозна министър Ананиев с реалната ситуация и мерките, които общинското ръководство и ръководството на болницата е предприело в подкрепа на дейностите в лечебното заведение. Те обсъдиха и новите предизвикателства, пред които е изправена МБАЛ „Д-р Димитър Павлович“ с Бюджет 2019.

По време на разговора бяха набелязани конкретни мерки, чрез които в лечебното заведение да се подобрят възнагражденията на медицинския персонал, нивото на обслужване на пациентите и отоплението през зимния сезон.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Няма затворени пътища, катастрофа между Драганово и Сушица с пострадал

Към 10,30 ч. на територията на областта няма затворени пътища. Почистен и опесъчен е Проходът на Републиката, по пътя В.…

Затвори