Share

Кметът на Свищов прие шампионите от държавното първенство по хокей на трева

петък, 19 Окт., 2018, 18:12ч.


1

Малките свищовски хокеисти, които станаха шампиони на държавните първенства по хокей на трева при деца до 12 години, посетиха сградата на община Свищов, където се срещнаха с кмета Генчо Генчев. Националните шампиони бяха придружени от председателя на СКХТФ „Дунав“ Мариана Маркова, своя треньор Радослав Радков и известния свищовски спортен деятел Николай Константинов, който подчерта, че това е голям успех, имайки предвид, че от много години Свищов не е имал национален шампион в колективен спорт.

Децата споделиха, че успехът им е постигнат с много постоянство, труд и много тренировки, но най-вече са имали силна мотивация и са повярвали в себе си, за което благодариха на треньора си Радослав Радков и на мениджъра на отбора Николай Марков.

Кметът на Свищов благодари на децата за отличното представяне и ги посъветва да продължават да тренират все така уверени в своя успех, след което награди клуба с почетна грамота, а на тримата най-добри състезатели, отличени от Българската федерация по хокей на трева, връчи индивидуални грамоти с благодарност за техния принос в популяризирането на Свищов.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
В село Драгомирово отбелязаха храмовия празник на селото в църквата „Св. Иван Рилски”

На 19 октомври в деня почитащ Св. Иван Рилски, в свищовското село Драгомирово се състоя двоен празник. По традиция жителите…

Затвори