Share

Кметът на Свищов Генчо Генчев направи възможно асфалтирането на моста при Ореш

вторник, 17 май, 2016, 15:44ч.


gencho

Проблемът с разбития път на надлеза при село Ореш беше години наред нерешим. Тъй като се намира на територията между двете общини Белене и Свищов, никоя от общините не носеше отговорност за състоянието му и той се оказваше на ничия територия.

Нерядко там се случваха инциденти, които бяха една от основните причини кметът на община Свищов да информира компетентните органи за нуждата от ремонт на този участък, както и за 10 километровия участък от с. Вардим до гр. Свищов.

Агенция Пътна инфраструктура се отзова с разбиране на упоритото настояване на кмета Генчев за спешно асфалтиране и обезопасяване на участъците. От 16 май ремонтираните участъци са вече е факт.  С радост можем да отбележим, че с ремонта на двете отсечки значително ще намалят вероятностите за пътно-транспортни произшествия на територията на Общината.

Община Свищов благодари за разбирането относно създадените неудобства и задръствания по време на процеса на ремонт.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автодиагностика във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Община Свищов взе участие в XII-то туристическо изложение „Уикенд туризъм Русе 2016”

  На своя щанд в Доходното сдание община Свищов се представи по изключително добър начин. Интерес предизвика фактът, че на...

Затвори