Share

Кметът на Свищов беше гост на младежите от СУПЦ – Овча могила за коледното им парти

петък, 16 Дек., 2016, 12:15ч.


img_20161215_111434

С организирана програма, в изпълнение на възпитаниците от социалния център, бяха посрещнати гостите на празничното тържество.

Кметът на общината Генчо Генчев, кметът на Овча могила Нели Великова, ръководителят на общинско служба „Социални дейности” Анелия Димитрова и гл. експерт „Култура и връзки с обществеността” Станислава Йорданова бяха гости на веселия празник. Директорът на социалното заведение Данчо Кръстев, откри тържеството като благодари на децата за техния упорит труд през годината и им пожела много здраве.

Празникът продължи с песни, сурваки и много емоции. Вкусна торта и подаръци получиха учениците от името на общинското ръководство, а дори и дядо Коледа получи подарък от кмета. Нели Великова и Генчо Генчев също отправиха своите поздрави към младите хора. Те отбелязаха високите им спортни постижения през годината и им пожелаха да не спират да мечтаят, и да преследват мечтите си с упоритост и вяра в утрешния ден.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Мирена Петкова с 3 Медала от Международен Фестивал в Латвия

Пореден голям успех за тази година за 8 годишната Мирена Петкова . Талантливата представителка на Вокална Школа „Бест Сингърс „...

Затвори