Share

Кметът на Павликени чете коледни приказки на децата

четвъртък, 22 Дек., 2016, 12:13ч.


Коледни приказки прочете на децата в ДГ „Слънце“ в Павликени кметът на Общината инж.Емануил Манолов. Той разгърна страниците на приказката „Какво празнуваме на Коледа” пред децата от подготвителните групи на учебното заведение по покана на директора муу Грега Георгиева.
„На Коледа празнуваме Рождество Христово, а децата получават подаръци, ако са добри, ако родителите им виждат, че са послушни, ако учителите им са доволни от това, което са научили в детската градина“, каза Георгиева.

Посланието, което инж. Манолов отправи към децата бе да не огорчават с постъпките си своите приятели, родители и учители, защото с това те грешат и пред своя небесен Баща. „Да се опитваме да правим добро, душите ни да са чисти и усмивки да има на лицата ни“, пожела градоначалникът.
Община Павликени организира на 23 декември голямо коледно тържество за всички деца от града и населените места. Малчуганите от детските градини ще празнуват в Спортна зала „Йордан Петров – Графа“ от 10:00ч, а учениците от първи до четвърти клас – от 13:00ч.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Музеи във В. Търново и Арбанаси отворени за туристи по Коледа

Музейни обекти и експозиции във Велико Търново и Арбанаси ще бъдат отворени за посещение по коледните празници. На 24, 25…

Затвори