Share

Кметът на община Свищов връчи официално нагръдни знаци на служителите от звено «Сигурност и контрол»

понеделник, 18 Апр., 2016, 15:31ч.


IMG_20160418_103406

Служителите на звено «Сигурност и контрол» при Община Свищов получиха специално направени, отличителни нагръдни знаци с персонален идентификационен код. При официалното връчване кметът Генчо Генчев призова служителите да работят в полза на обществото,  да възвърнат доверието на хората и да заслужат техния респект.

«Вашата работа е отговорна и поведението ви трябва да е  пример за обществото. Можете да разчитате на моята абсолютна поскрепа и разчитам на вас, да оправдаете доверието, което ви гласуваме, според вашите компетенции», бяха думите на кмета Генчев.

Специалистите «Обществен ред, сигурност, опазване на общинската собственост» са 13 на брой, сред които има и една дама. Всички те са мотивирани да работят за съблюдаване и спазване на обществения ред и сигурност на територията на цялата община.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автодиагностика във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Празнична програма на СОУ “Г. Измирлиев” по повод предстоящия патронен празник на училището

  ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА НА СОУ „ГЕОРГИ ИЗМИРЛИЕВ” 18.04.2016г. 12,30 часа – Изложба за живота и делото на Георги Измирлиев във…

Затвори