Share

Кметът на Г. Оряховица се срещна с хандбалистите на „Локомотив“, шампиони от държавното

сряда, 24 Апр., 2019, 18:20ч.


DSC_0294

Кметът на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев прие в Гербовата зала състезателите на ХК „Локомотив“. Повод за срещата бе втората им шампионска титла в Държавното първенство. Решаващият финал на надпреварата се проведе в Благоевград от 20 до 22 април. Състезателите бяха водени от своите ръководители и треньори.Хандбалистите разказаха на инж. Добрев как са преминали състезанията от началото на сезона до златната купа. Голяма мотивация за момчетата са новите екипи. Когато слизаме от автобуса сме еднакво облечени и с гордост представяме Горна Оряховица, споделиха още състезателите.

Спортистите изказаха своето желание да продължат в мъжкия отбор по хандбал.

В края на срещата, хандбалните шампиони на България по традиция подариха на инж. Добромир Добрев златен медал. Градоначалникът им благодари и им пожела светли великденски празници. „На тези, които ще кандидатстват в университет, им пожелавам успех в следването. Винаги ще бъдете част от отбора. Треньори и ръководство ще разчитат на вас, имате най-голямата спойка, необходима за съществуването на всеки един спорт“, каза още инж. Добрев.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
НОИ организира в Горна Оряховица консултации за изчисляване на прогнозна пенсия

Териториално поделение на Националния осигурителен институт – Велико Търново организира на 13 и 21 май от 9.00 ч. до 12.00…

Затвори