Share

Изложба представя най-добрите снимки от Фотоконкурс „Мини България в кадър“

вторник, 12 юни, 2018, 12:08ч.


Първа награда

Най-добрите снимки от Фотоконкурс „Мини България в кадър“ на Парка на миниатюрите във Велико Търново ще бъдат представени в изложба на 14 юни 2018 г. Експозицията ще бъде официално открита в 16,00 ч. в музея на открито под Балдуиновата кула.

На събитието ще бъдат връчени и наградите на победителите в фотоконкурса за снимки, представящи парка през призмата човек-макет в големия-малък свят на миниатюрите.
Журито присъди първа награда на Галена Георгиева от Велико Търново за впечатляваща снимка на миниатюрата на Царевец на фона на историческата крепост. Призът за победителя е моментален фотоапарат FujiFilm Instax mini 70.

Втората награда, външен хард диск 1 ТВ , е за Вера Недялкова, а трета награда, microSD карта, ще получи Габриела Минчева.

Втора награда
Специалната награда за любим кадър от онлайн гласуване във Ффейсбук страницата на Парк „Търновград – дихут на хилядолтна България“ https://web.facebook.com/bulgaria.in.miniature/ е за снимката „Български морски флот“ на Таня Петкова.

Фотоконкурс „Мини България в кадър“ стартира в началото на тази пролет. В продължение на два месеца бяха изпратени над 350 снимки, заснети в Парка на миниатюрите, от любители на обектива от цялата страна.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Габриела Шилкова е новият областен лидер на Младежкото Обединение в БСП-В. Търново

На областно съвещание на младежката структура бе избрана Габриела Шилкова за председател в следващите две години. Нейната кандидатура бе издигната…

Затвори