Share

Изложба показва всички предложения от международния архитектурен конкурс „Ново сърце за Стария град”

понеделник, 6 Авг., 2018, 20:04ч.


IMG_20180806_125503

Изложба показва всички 62 проекта за експозиционен център и концепции за територията на Старото военно училище, с които архитекти от цял свят участваха в международния конкурс „Ново сърце за Стария град“. Експозицията вече е подредена в Изложбени зали „Рафаел Михайлов“ Всеки желаещ ще може да се запознае с предложенията до 14 септември включително, в рамките на работното време на залите.

До всяко от таблата е описан номерът на съответната концепция, както и нейния автор. Поставена е също урна и листчета с логото на конкурса. Всеки, който желае, може да гласува, като напише номера на харесаната концепция и пусне листчето в урната.

На същото място е осигурена и книга за мнения и предложения. Резултатите от гласуването, както и предложенията ще бъдат взети под внимание при изработването на новия подробен устройствен план за терена на Старото военно училище.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Приключи Осмото издание на Национален фолклорен фестивал „Фолклорен извор“

Последната, заключителна вечер на фестивала беше най-вълнуваща за всички участници и публиката, които с трепет очакваха да разберат имената на…

Затвори