Share

Избраха великотърновчето Алекс Момински в “Шоуто на Слави”

четвъртък, 11 апр., 2019, 11:07ч.


Screenshot_2019-04-03-11-49-37-030

Александър Момински на 8 г. от гр. Велико Търново е сред избраните 20 участника в проекта на “Шоуто на Слави” – “Нова звезда”. За него са се записали 1267 деца, на възраст от 6 до 14 години, от които около 190 са били поканени на телевизионен кастинг, който беше излъчен в предаванията от 1-ви до 5-ти април.

Второкласникът от СУ “Емилиян Станев” с профил пиано и възпитаник на музикално студио “Елита”, с вокален педагог Петя Василева е впечатлил петчленното жури, включително Слави Трифонов и Евгени Димитров – “Маестрото” с изпълнението си на песните: “Болката отляво” из репертоара на Васил Найденов и “Don’t stop me now” на група Куин. Талантлив, много музикален, артистичен и железен на сцена са част от коментарите, които е получил за представянето си. Избраните 20 деца, сред които е и той – продължават участието си с новата им поставена задача – Песен по избор, но изпълнена с “Ку ку бенд” четвъртък и петък тази седмица. Успех на младият талант от Велико Търново!

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
В Лясковец ще бъде открита трета Национална изложба „ЗАЕДНО”

Тази година за трети пореден път ще бъде открита Национална изложба на ученическото творчество под надслов “Заедно”. Организатори на събитието...

Затвори