Share

Избраха клубовете от община Свищов за най-добрата пенсионерска организация в България

сряда, 25 май, 2016, 15:09ч.


1

На официална церемония в Зала 1 на Община Свищов зам.-председателят на Националния съвет на пенсионерите Валентина Николова поздрави членовете на общинската организация за това, че по решение на Националния съвет на пенсионерите са избрани за най-добрата организация в България.

След прочувственото слово тя връчи медал и почетна грамота на председателя на общинската структура Мария Радулова за цялостен принос и всеотдайност към работата на пенсионерските клубове. С медали и грамоти за отличната си работа бяха наградени и всички председатели на местните пенсионерски клубове от селата в общината.

За подкрепата и безрезервната помощ, която оказват на самодейците от третата възраст, почетни грамоти и медали получиха кметът на общината Генчо Генчев и председателят на ОбС – Свищов д-р Кристиян Кирилов. В края на срещата всички си направиха обща снимка от паметния ден и побързаха да споделят с останалите членове, радостта от високата оценка за благородния им и неуморен общественополезен труд.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Млади социалисти подариха учебни помагала на най-малките ученици в Лясковец

Младежкото обединение на БСП в Лясковец и общинският партиен съвет подариха учебни помагала на малките си приятели от двете начални…

Затвори