Share

Иван Бърнев и Мария Сапунджиева гостуват на горнооряховска сцена с пиесата „Истината“

вторник, 3 Окт., 2017, 14:23ч.


istinata

Сливенският драматичен театър „Стефан Киров“ гостува на 12 октомври в Горна Оряховица с пиесата „Истината“ от Флориан Зелер. Постановката ще се играе на сцената на НЧ „Напредък – 1869“ от 18.30 ч.

Какво е истината? Каква е тя? Пиесата на френския драматург Флориан Зелер „Истината“ се превърна в световен театрален хит без да дава отговор на тези въпроси. В центъра на действието са две семейни двойки, които непрекъснато си изневеряват. Те са от средната класа и по свой начин се борят с проблемите на средната възраст, не оставяйки възможност на зрителя да симпатизира на когото и да било от тях. Пиесата се развива като танц, забавлява дори когато поставя сериозни въпроси. Прилича на старомоден фарс в добрите френски традиции и същевременно звучи изключително актуално. В ролите публиката ще види Иван Бърнев, Мария Сапунджиева, Ивайло Гандев и Таня Йоргова.

Билети за спектакъла се продават на касата на НЧ „Напредък – 1869“. Цените на билетите са 12.00 лв. и 14.00 лв. Учащи, пенсионери и групи ползват отстъпка.

На 26 октомври от 18.30 ч. отново на сцената на НЧ „Напредък – 1869“ Държавната опера – Бургас представя оперетата от Йохан Щраус – син „Виенска кръв“. Билети се продават на касата на читалището Цените на билетите са 12.00 лв. и 14.00 лв. Учащи, пенсионери и групи ползват отстъпка. Телефон за резервации и повече информация: 0886 436 456.

До 30 ноември касата на читалището преминава на удължено работно време – от 11:00 до 18:30 ч. – всеки делничен ден.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Деца от ДГ „Ален мак“ гостуваха в Община Горна Оряховица

Децата от група „Червената шапчица“ при ДГ „Ален мак“ гостуваха днес в Община Горна Оряховица. Малчуганите бяха посрещнати в Гербовата…

Затвори