Share

Инж. Емануил Манолов: „Заветите на Левски трябва да препрочитаме всеки ден“

вторник, 19 Февр., 2019, 15:11ч.


DSC04737

Павликенчани поднесоха цветя и се преклониха пред паметта на Апостола на българската свобода Васил Левски. Пред морената с барелеф на Дякона се събраха десетки граждани, официални лица, представители на политически партии и ученици, за да отдадат почит на българския герой.
„Заветите на Левски трябва да препрочитаме всеки ден. Думите на Апостола ни учат, че дела трябват, а не думи. Дават ни вяра, че времето нас обръща, но и ние него обръщаме“, каза в словото си кметът на Община Павликени инж.Емануил Манолов. Той подчерта колко съвременно звучат словата на Васил Левски днес.

Венци и цветя поднесоха представителите на Община Павликени и Общински съвет Павликени, училищните ръководства, институции, сред които МБАЛ-Павликени, Комплекса за социални услуги, Исторически музей-Павликени, Пенсионерски клуб „Романтика“, Клуба на инвалида и граждани. Стихове за Апостола на българската свобода четоха децата от детски градини „Слънце” – Павликени и „Атанас Неделчев” – Бяла черква и учениците от Средно училище „Бачо Киро” Павликени.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Заседава Общото събрание на Асоциацията по ВиК

В Областната администрация Велико Търново се проведе заседание на Общото събрание на Асоциацията по ВиК на обособената територия, обслужвана от…

Затвори