Share

Инж. Емануил Манолов: „Нека 3 март бъде увенчан със самочувствието ни на свободен народ в суверенна държава“

събота, 3 Мар., 2018, 15:54ч.


DSC_7069

„3 март е ден за преклонение пред героите от Руско-турската освободителна война. Нека този ден бъде увенчан със самочувствието ни на свободен народ в суверенна държава. Да постигаме целите си и да ни уважават извън границите ни!“, каза в официалното си слово за националния празник кметът на Община Павликени инж.Емануил Манолов.

Стотици жители на града се събраха на централния площад „Свобода“ за официалното събитие. Сред тях бяха учениците от трите училища, общински съветници, представители на политически партии, общественици и културни дейци.

„Днешният празничен ден ни напомня, че в свободната и уредена държава моралът трябва да бъде на първо място. Веднага след него трябва да бъде законът. Спазването на тези две норми ще ни помогне да живеем в равенство, братство и в спокойствие за себе си и имуществото си. Загубим ли една от двете, ще загубим и свободата“, продължи словото си инж.Манолов.

Заупокойна молитва за загиналите за свободата на Бъгария отслужи архимандрит Георгий. Цветя и венци на признателност поднесоха гостите и гражданите.

 

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
БСП-Павликени и русофилите организирата концерт по повод 140 г. от Освобождението на България

Концерт по случай 140 години от Освобождението на България организираха в Павликени Общинският съвет на БСП съвместно с Областният съвет…

Затвори