Share

Инж. Емануил Манолов: „На Трети март българският народ достигна своя връх и отново се върна в историята“

неделя, 3 Мар., 2019, 16:57ч.


DSC_0345

„На Трети март българският народ достигна своя връх и отново се върна в историята. Днес  отново усещаме, че мисията на този ден е да ни сплотява и пречиства. И дано не само на този светъл ден застанем заедно обединени и единни за просперитета и щастливото бъдеще на нашата прекрасна Родина!“, каза в официалното си слово за националния празник кметът на Община Павликени инж.Емануил Манолов.

Стотици жители на града се събраха на централния площад „Свобода“ за официалното събитие. Сред тях бяха учениците от трите училища, общински съветници, представители на политически партии, общественици и културни дейци.

„Нека на Трети март сведем чела, нека се поклоним пред мъчениците на свободата. Днес на националния ни празник ние осъзнаваме своя дълг на почит към предците, но и своята отговорност за днешния ден и бъдещето на България“, продължи словото си инж.Манолов.

Заупокойна молитва за загиналите за свободата на Бъгария отслужи архимандрит Георгий. Цветя и венци на признателност поднесоха гостите и гражданите.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Голямо българско хоро извиха горнооряховчани в центъра на града навръх Националния празник

Горнооряховчани и гости на града се включиха в честването на днешния Национален празник. Променливото мартенско време не уплаши желаещите да…

Затвори