Share

Инж. Емануил Манолов участва в церемонията „Най-голям корпоративен дарител“

понеделник, 26 Ное., 2018, 17:12ч.


991A5208

Кметът на Община Павликени инж. Емануил Манолов беше поканен да връчи една от наградите в церемонията „Най-голям корпоративен дарител“ на Български дарителски форум (БДФ). За 13-а поредна година организацията отличава най-големите корпоративни дарители и най-успешните партньорства между компании и неправителствени организации в нашата страна. Домакин на церемонията беше президентът на Република България Румен Радев,

Инж. Манолов връчи наградата в категория „Най-голям обем нефинансови дарения“. Той беше поканен за участие в церемонията заради активната подкрепа за каузата на фондация „Искам бебе“. В последните години Община Павликени се утвърди като активно подкрепяща благородните инициативи на местните дарители и реализираща важни за местната общност социални проекти.

Като обединение на големите дарители в България БДФ има мисия да насърчава филантропията и отговорното дарителство. Форумът всяка година отличава компании с устойчиви и прозрачни инвестиции в значими обществени каузи в България. Наградите са в няколко категории – количествени (според инвестираните финансови и нефинансови ресурси, както и доброволен труд), качествени (според качествата на програмите на бизнеса в подкрепа на обществото) и за най-сполучливо партньорство между компания и гражданска организация.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Коледната елха и празничните светлини в Горна Оряховица светват на 30 ноември

С празнично шоу за децата на 30 ноември (петък) от 17.30 ч. в Горна Оряховица ще бъдат запалени светлините на…

Затвори