Share

Инж. Емануил Манолов подписа договор за рехабилитация на 13 км общински пътища

вторник, 19 Сеп., 2017, 22:03ч.


inj-Emanuil-Manolov-Pavlikeni1-300x275

Още 13 километра от общинската пътна мрежа ще бъдат рехабилитирани. Договорът за финансиране на поредния проект подписа в София кметът на Община Павликени инж.Емануил Манолов.

В зала „Гранитна” на Министерски съвет кметове на 15 общини получиха подписаните си договори по Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) 2014-2020 г. Проектите ще бъдат изпълнени по подмярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ от мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони“ на Програмата.

На церемонията присъстваха министър-председателят Бойко Борисов, министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов, изпълнителният директор на Държавен фонд „Земеделие” – Разплащателна агенция Живко Живков.

5 813 430,17  лв. без ДДС е общата стойност на проекта на Община Павликени. В него са включени две пътни отсечки – Павликени – Върбовка с дължина 7,9 км и Дъскот – Паскалевец с дължина 4,96 км.

Община Павликени си поставя целта с реализирането на проекта да бъдат подобрени условията на живот в района чрез реконструкция на предвидените пътища и достъп до по-модерна и безопасна транспортна инфраструктура, както и да бъде подобрена комуникативността на община Павликени чрез осигуряване на достъпност, надежност и сигурност на пътуването.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Представители на местната и законодателната власт проведоха работна среща

Кметове на населените места в община Велико Търново проведоха работна среща с народния представител от Великотърновския регион Станислава Стоянова. Домакин…

Затвори