Share

Инж. Добромир Добрев e носител на голямата награда „Кмет на годината 2018”

петък, 16 Ное., 2018, 09:48ч.


46463333_294959651227337_737069576868593664_n

Инж. Добромир Добрев е носител на голямата награда „Кмет на годината 2018”. Градоначалникът на Горна Оряховица получи приза от еврокомисаря по цифрова икономика и цифрово общество Мария Габриел на официална церемония тази вечер в зала 9 на НДК в столицата. Инж. Добрев бе отличен за „Кмет на годината” в категорията за средна община. Заедно с него носители на приза в категориите малка и голяма общини са съответно кметовете на Челопеч – Алекси Кесяков и на Русе – Пламен Стоилов. Тримата събраха най-много гласове в националния конкурс, организиран от Портала на българските общини Kmeta.bg.„Искам да поздравя всеки един кмет на всяка една община от най-малките до най-големите населени места. Има много предизвикателства пред кметовете. Днес отличаваме тези, които са реализирали напредък за своите общини, няма по-голяма награда от тази”, каза еврокомисарят Мария Габриел.

„Кмет на годината е не само гордост и чест, но и отговорност, благодаря на всички, които ме подкрепиха. Благодаря на г-н Борисов, на общинската администрация и на моето семейство, което бе моя опора и ми даваше кураж. Призовавам екипа на Kmeta.bg да показват все повече положителни практики в българските общини”, каза при получаване на наградата кметът инж. Добромир Добрев.

Припомняме, че през 2017 г. инж. Добромир Добрев завоюва наградата „Кмет на гражданите”.

Стотици хиляди българи участваха във вота за определянето на най-добрите градоначалници в надпреварата, организирана от Kmeta.bg. Цялата церемония по награждаването бе излъчена снощи по БНТ1.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Предложенията за Бюджет 2019 на общинските съветници от БСП

Вторият мандат на кмета Даниел Панов е доста по-лош от първия, защото вече трета година от него нито един от…

Затвори