Share

Инж. Добромир Добрев, Димитър Николов и Пламен Мадемов уважиха празника на хората с увреждания

вторник, 3 Дек., 2019, 16:06ч.


DSC_0014

Кметът на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев, председателят на Общинския съвет Димитър Николов и заместник-кметът Пламен Мадемов уважиха празника на горнооряховската структура на хората с увреждания.

Поздравителен адрес, красив фотоалбум и коледно цвете подариха гостите на председателката на Клуба на инвалидите Данка Петрова. Бъдете здрави, много щастливи и се радвайте на обичта на своите близки и приятели. Снимайте хубавите моменти от вашето ежедвие и ги подреждайте в този фотоалбум, а това цвете нека да бъде още един малък принос към красивата коледна украса, която вчера ви подариха децата от ОУ “Иван Вазов”, пожелаха на празнуващите инж. Добромир Добрев, Димитър Николов и Пламен Мадемов .

На 3 декември се отбелязва Световния ден на хората с увреждания. Клубът на инвалида в Горна Оряховица тази година празнува 30 години от създаването си. Вчера Клубът бе празнично украсен от първокласници и третокласници от ОУ “Иван Вазов”.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Благотворителна изложба подредиха самодейци за Международния ден на хората с увреждания

Благотворителна изложба базар във Велико Търново подредиха талантливи самодейци, които са част от Общинската организация на Съюза на инвалидите. Във…

Затвори