Share

Инж. Добрев се срещна със състезателите на ХК “Локомотив”, за втора година завоювали Купата на България

вторник, 29 Ян., 2019, 19:37ч.


DSC_0604

Кметът на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев посрещна днес състезателите от ХК „Локомотив“, които за втора поредна година завоюваха Купата на България при младежи до 19 г. Финалите се проведоха през почивните дни в Спортна Зала „Никола Петров“. След двудневната надпревара Купа „България” при младежите до 19 години вдигнаха горнооряховските хандбалисти на „Локомотив”. На финала те се наложиха над ХК „Спартак” – Варна с 39:19, а горнооряховският състезател Георги Маринов бе обявен за най-добър вратар на състезанието.На срещата в Гербовата зала на Общината днес присъства и заместник-кметът Йорданка Кушева.

„За нас е радващ фактът, че успехите ви се множат. Вие сте един от малкото клубове, в които състезатели, ръководство, треньори и родители работят в много добър синхрон. Това си пролича и в залата с убедителния победен резултат от ваша страна. Запазете този устрем и продължавайте напред“, пожела на хандбалистите инж. Добромир Добрев.

Градоначалникът за пореден път увери спортистите, че общинското ръководство ще продължи да подпомага развитието на спорта в общината.

Първенството в А група продължава, а през април предстои Държавно първенство за младежи до 19 г. Пред нас стои перспективата да направим дубъл и това съвсем не е непостижима цел, каза треньорът на хандбалистите Йордан Димитров. Пред ръководството стои предизвикателството за съхраняване на отбора, независимо, че някой от момчетата завършват и догодина да се търси класиране в четворката на А група, каза още треньорът. Той увери, че и надолу в йерархията отборите се подготвят добре, което личи и по постигнатите резултати.

Днес с тима бе и състезателят Ивелин Дачев, който след тежка контузия претърпя операция. Сега възстановяването на хандбалиста върви много добре, увериха от отбора.

По традиция, в края на срещата, момчетата подариха един от златните си медали на инж. Добромир Добрев.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Мирела Величкова и Савов с четвърти пореден тур по клубните сцени в страната

Популярният великотърновски музикант Петко Савов и една от живите легенди на пиано бар културата у нас – певицата с кадифен…

Затвори