Share

Инж. Добрев се срещна с представители на фирми, заради реконструкцията на ул. „Ив. Момчилов“

сряда, 18 Окт., 2017, 18:12ч.


DSC_0273

Работна среща по инициатива на кмета инж. Добромир Добрев се проведе във връзка със старта на реконструкцията по ул. „Иван Момчилов“ в Горна Оряховица. На срещата в Общината присъстваха ръководители и представители на фирми, намиращи се в района, както и представители на изпълнителя на обекта. Изпълнителите съобщиха линейния график по който ще се работи.

Реконструкцията ще се извършва на етапи, като всяка от фирмите предварително ще бъде информирана, кога ще започват ремонтни дейности в участъка й. Целта е да се създадат оптимални условия, за да не се затруднява работата на фирмите.Реконструкцията на улицата е по проект „Подобряване условията за икономическо развитие”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020. По проекта ще се реконструират 1,156 км. от ул. „Иван Момчилов” – участъка до кръстовището с ул. „Цар Освободител”. Предвижда се изграждане на ново улично легло, полагане на асфалт, който да отговаря на изискванията за интензивен трафик на тежкотоварни автомобили, изграждане на тротоар, съобразен с изискванията за достъпна среда за хора с увреждания и разширяване на някои от подходите към фирмите, намиращи се в индустриалната зона.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Кредит за рефинансиране на задължения

Финансовите институции в България отпускат заеми, предназначени за издължаване на съществуващи задължения към други кредитори. Процесът по рефинансиране позволява на…

Затвори