Share

Информационна среща на тема „Възможности за финансиране от ЕСИФ през 2017 г.“ се проведе в Свищов

понеделник, 21 Ное., 2016, 16:34ч.


svishtov

Областен информационен център – Велико Търново организира в Свищов информационна среща на тема „Възможности за финансиране от ЕСИФ през 2017 г.”. В информационното събитие, което се проведе на 21 ноември 2016 г. (понеделник) от 10:00 ч. в Залата на Община Свищов, взеха участие служители на общинска администрация, представители на учебни и социални институции, и граждани. Управителят на ОИЦ Светла Стефанова представи предстоящите възможности за кандидатстване по програмите, съфинансирани от Европейски структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) – съгласно Индикативните годишни работни програми (ИГРП) за 2017 г. След като информира за предстоящите възможности по ОП „Региони в растеж”, ОП „Наука и образование за интелигентен растеж”, ОП „Иновации и конкурентноспособност”, ОП „Добро управление”, Програмата за развитие на селските райони и Програмата за морско дели и рибарство, г-жа Стефанова направи кратка дискусия с присъстващите в залата и отговори на поставените и въпроси.

През периода 16 – 29.11.2016 г. Областният информационен център организира такива срещи в общините: Сухиндол, Лясковец, Полски Тръмбеш, Свищов, Павликени, Стражица, Горна Оряховица, Елена и Златарица.

Повече информация за възможностите за финансиране от ЕСИФ през 2017 г., можете да намерите на предоставените от Областния информационен център – Велико Търново контакти за връзка:

Адрес: 5000 Велико Търново, бул. „България”24;

Тел: 062/62 00 75; 062/ 62 00 72;

Имейл: oic.vt@eufunds.bg, oic_vt@abv.bg;

Фейсбук: http:// www.facebook.com/oic.vt

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Нови шест отличия за лясковските балерини

Лясковският балет „Ритъм” при НЧ „Напредък-1870” спечели много награди в престижен танцов форум. Възпитаниците на Валя Атанасова записаха участие в …

Затвори