Share

Христо Кавалски е избран за председател на Общински съвет – Павликени

вторник, 5 Ное., 2019, 15:57ч.


2-Христо Кавалски

Христо Кавалски от БСП беше избран за председател на Общински съвет-Павликени по време на тържественото първо заседание на местния парламент.

Сесията откри най-възрастният сред общинските съветници инж. Дончо Дончев. Само една номинация беше направена за председател на съвета. След таен вот и при пълно мнозинство от 21 гласа „За“ беше избран Христо Кавалски.

„На днешната дата преди осем години се заклех за първи път и влязох в местното самоуправление. Годините оттогава бяха изпълнени с много работа, с положителни емоции и хубави моменти в тази зала. Предизвикателството, пред което се изправям, е огромно, и разчитам на подкрепа от всеки един от вас. От днес политическите пристрастия трябва да бъдат оставени на заден план и да работим в полза на жителите на община Павликени“, обърна се към общинския съвет новоизбраният председател.

ОбС-Павликени проведе и второ заседание, на което беше гласуван правилникът за дейността му.

През настоящия мандат в състава на ОбС-Павликени влизат четири политически формации – „БСП за България“ с 11 съветника, ГЕРБ с 6, ДПС с двама и Местна коалиция „ВМРО-БНД“ с двама.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Инж. Емануил Манолов положи клетва като кмет на Община Павликени

Инж. Емануил Манолов за трети път положи клетва като кмет на Община Павликени. На тържествена сесия на Общинския съвет клетва…

Затвори