Share

Хлебопроизводител оглави структурата на Предприемачи ГЕРБ в Стражица

сряда, 12 окт., 2016, 16:30ч.


whatsapp-image-2016-10-12-at-08-27-44

ГЕРБ успя да постигне и гарантира стабилност и предвидимост, категорични са представителите на бизнеса

Собственикът на Хлебозавод „Стражица“ Лъчезар Лазаров оглави общинската организация на Предприемачи ГЕРБ. Събранието, на което бе избрано ново ръководство на структурата, се проведе в присъствието на областния клубен ръководител на ПГЕРБ Атанас Парушев.

Лъчезар Лазаров бе избран единодушно, след като номинираната инж. Детелина Борисова направи самоотвод. Борисова, която е координатор на ПП ГЕРБ за община Стражица благодари за доверието, което за пореден път получи от своите колеги, като мотивира отвода си с невъзможността да заема и двете ръководни позиции.

„В лицето на г-н Лазаров структурата на предприемачите получава един изключително добър, деен и отговорен ръководител. Аз ще продължа да работя със същия ентусиазъм и ще подкрепям всички начинания на бизнес организацията. Предприемачите ще бъдат опора и двигател на основната структура ГЕРБ в Стражица“, заяви инж. Детелина Борисова.

За общински организационен секретар на Предприемачи ГЕРБ бе избран младият бизнесмен Георги Ганчев.

Областният лидер на предприемачите, дизайнерът Атанас Парушев поздрави новото ръководство и припомни, че бизнес организациите към ГЕРБ в цялата област са с подновени ръководства, като структура вече има и в най-малката община Сухиндол.

Парушев изрази увереност, че ПГЕРБ – Стражица ще бъде от полза за бизнеса в общината, без значение на политически пристрастия. „Нашата мисия е да подкрепяме дребния и среден бизнес, защото те са гръбнакът на родната икономиката“, категоричен е Парушев

Атанас Парушев и колегите му обаче бяха категорични, че за да може България да продължи същия темп на растеж на макроикономическите показатели, е необходимо да има стабилност, предвидимост и сигурност в страната ни. Именно това успя да постигне и да гарантира правителството на ГЕРБ, убедени са представителите на бизнеса, според които страната ни е на прага на един изключително важен за всички българи вот.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
В седмицата на четенето секретарят на Община Свищов прие ученици от СУ „Н. Катранов”

Националната седмица на четенето, организирана от Министерството на образованието и науката стартира и в Свищов. В деня на българската община...

Затвори