Share

ГЕРБ – Велико Търново категорично подкрепя Делян Добрев

неделя, 1 Окт., 2017, 19:36ч.


gerb3

Областното ръководство на ГЕРБ – В. Търново отправя апел към Изпълнителната комисия на партията, да не приема оставката на народния представител и областен координатор на ГЕРБ – Хасково Делян Добрев.

Намираме поведението на Добрев за мъжко и достойно, предвид факта, че името му бе злонамерено опетнено. Не бива обаче да се допуска, маниерите на леви политици да налагат на обществения живот у нас интригантския си модел.

От десетилетия прийомите на левицата включват изкривяване на факти, изопачаване на обстоятелства и лъжливи, обаче „апетитно“ звучащи твърдения.

Поредната „сензация“, която бе произведена по адрес на Делян Добрев е един ефектно измислен скандал и доказателство, че левицата у нас лицата си мени, но нрава – не.

Уважаеми колеги от Изпълнителната комисия на ГЕРБ,

не приемайте оставката на Делян Добрев! Защото подобен акт няма да е в името на правдата, или обществения интерес, а единствено в услуга на някои заинтересовани кръгове.

С уважение:

Областно ръководство на ПП ГЕРБ – В. Търново

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
„Етър” спря и ЦСКА!

„Етър” ясно показа, че може да се противопостави достойно на всеки отбор в България. „Виолетовите” завършиха 2:2 срещу аболютния лидер…

Затвори