Share

Ганчо Карабаджаков се срещна с потенциални инвеститори от Китай

петък, 29 Ное., 2013, 20:08ч.


china_invest

Зам.-кметът на Община Велико Търново Ганчо Карабдажаков се срещна с делегация от Китайската Народна република, която днес бе на посещение в града по инициатива на Асоциацията за наука и технологии от провинция Хъбей, Североизточен Китай .

На срещата бяха обсъдени възможностите на града и общината за търговия с продукти от  LED технологии, както и обмен и сътрудничество в научната сфера и развитие на проекти в сферата на осветителните технологии.

Зам. – кметът презентира пред делегацията възможностите и перпективите, които Община Велико Търново може да предостави на бъдещи инвестиционни намерения, както и административните стъпки, които са необходими за реализирането на проекти от подобен мащаб.

В шест членната китайска делегация бяха представители на различни представителства свързани с LED технологиите – Заместник президента и Директора на Асоциацията за наука и технологии – провинция Хъбей,  Президента на Асоциацията за наука и технологии – гр. Цанджоу, също така и мениджъри от HeBei ZhaoRi Optoelectronics Technology  CO LTD.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Отчетоха успешен край на водния проект

На пресконференция днес бе официално обявен края на строителните дейности по Водния проект на Община Велико Търново. Участници в срещата…

Затвори